چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷

در دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گلستان با شهردار و رئیس شورای شهر گرگان مطرح شد؛

هم‌افزایی برای توسعه فرهنگی شهر؛ از کتابخانه سیار تا اجرای «نیم‌درصد»

دیدار مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان با شهردار گرگان

عبدالحی میرزاعلی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گلستان، در دیدار با مجید طاهری، شهردار گرگان، و حمیدرضا آقاملایی، رئیس شورای اسلامی شهر، بر لزوم راه‌اندازی کتابخانه سیار، اجرای «نیم‌درصد» و مشارکت شهرداری در برنامه‌های فرهنگی کتابخانه‌ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گلستان، در نشستی با حضور عبدالحی میرزاعلی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان، و همراهی مریم اسماعیلی، معاون اداره کل، با مجید طاهری، شهردار گرگان، و حمیدرضا آقاملایی، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان، محورهای گسترش تعاملات فرهنگی و کتابخانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت.
از جمله موضوعات مهم این دیدار، پیگیری راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق کم‌برخوردار، اجرای طرح «نیم‌درصد» برای اختصاص سهمی از بودجه عمرانی شهرداری به توسعه کتابخانه‌ها، و همکاری در اجرای برنامه‌های فرهنگی مشترک بود.
در این نشست، میرزاعلی با تأکید بر نقش مهم مدیریت شهری در گسترش عدالت فرهنگی، خواستار حمایت شورا و شهرداری از فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی شد.

شهردار گرگان نیز ضمن استقبال از این پیشنهادها، از آمادگی شهرداری برای تدوین و اجرای طرح‌های مشترک فرهنگی خبر داد.

حمیدرضا آقاملایی، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان نیز با بیان این‌که تقویت فرهنگ مطالعه از اولویت‌های شورای شهر است، از همکاری کامل شورا با اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی حمایت کرد.
این دیدار با توافق بر استمرار ارتباطات و تسریع در اجرای طرح‌های مشترک پایان یافت.

هم‌افزایی برای توسعه فرهنگی شهر؛ از کتابخانه سیار تا اجرای «نیم‌درصد»

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
7 + 6 =